INTEGRIS Heart Hospital – Entrance and Lobby Renovation

In what could be called an uncanny similarity to the human heart, this heart hospital was providing its life-giving services 24 hours a day while remaining quietly hidden from outside view.

The project included:

  • Renovation of the ground floor, including upgraded finishes, LED lighting and an increase in natural daylight
  • Relocation of registration bays to the ground floor
  • Adding a covered drop-off area and entrance
  • Construction on the ground floor to provide waiting space, registration bays and retail space
  • Construction of the new entrance façade with a drop-off canopy to provide a fresh look and more visible branding


Outcomes

The project improved patient experience, improved patient flow, improved staff efficiency, and increased exterior visibility and brand identity.