Aon Benfield Corporate Headquarters

A relocation to a premier office space allowed designers to craft a vibrant corporate headquarters to suit their edgy, alternative and mobile workplace. The design met the challenge of seamlessly blending traditional legal and HR departments which require secure interior office spaces with the light-infused collaborative spaces for social gatherings and strategy sessions.Both now co-exist through artfully-crafted side zones.

Reinforcing the culture of “people first” the most valuable pieces of interior real estate were designated for social and strategic gathering spaces, not closed offices.

Inside a LEED Gold certified building, the design team incorporated energy efficiency elements throughout, including the all-glass front offices that bring vibrant daylight throughout and a high-efficiency workflow plan that condenses daily administrative functions. Modular systems and new furnishings helped optimize space efficiencies improving shared tasks, printing, and breakroom spaces.

The design achieved the goal of a culturally progressive workplace that appeals to clients and recruits alike.

Outcomes

The design maximized the office relocation to create an environment to attract the best, brightest emerging talent.